Despre noi

Compania noastra va ofera o gama completa de servicii financiar-contabilitate, de consultanta in scopul de a veni in intampinarea oricarei probleme a dumneavoastra. Clientii nostri sunt societati cu obiecte de activitate diverse. Indiferent de domeniul dumneavoastra de activitate va puteti adresa cu incredere societatii noastre. 

CINE SUNTEM

VRM Consulting

Prima optiune pentru antreprenori, consultanta, infiintari firme, contabilitate si obtinere avize si autorizatii necesare . Toate sub un singur brand - VRM Consulting
CE FACEM

In general, in modul de business.

Contabilii din ziua de astazi nu mai sunt buni doar la “taxe si evidenta fiscala”. Suntem pregatiti sa facem planuri economice, sa manageriem afaceri si sa oferim consultanta in afaceri.
CUM FACEM

CHESTIILE PE CARE LE FACEM

Pe cine altcineva sa consulti cand incepi o afacere, cand cresti afacerea, cand alegi sa cumperi sau sa vinzi o afacere, daca nu contabilul care intelege cel mai bine afacerile si analizeaza ce impact va avea legislatia fiscala in planul dumneavoastra

Viziunea noastra

Contabilii din ziua de astazi nu mai sunt buni doar la “taxe si evidenta fiscala”. Suntem pregatiti sa facem planuri economice, sa manageriem afaceri, sa investigam fraude si chiar sa ocupam pozitii de CEO.

Contabilii sunt consultanti de afaceri. Pe cine altcineva sa consulti cand incepi o afacere, cand cresti afacerea, cand alegi sa cumperi sau sa vinzi o afacere, daca nu contabilul care intelege cel mai bine afacerile si analizeaza ce impact va avea legislatia fiscala in planul dumneavoastra. Suntem, de asemnea, consultanti financiari pentru indivizi sau companii — planuri de pensie, planuri de economisire etc.

Lucram intr-un mediul foarte schimbator, o plafonare in oricare dintre domeniile noastre ar duce la un regres, datorita faptului ca piata financiar-contabila este intr-o continua expansiune.

Misiunea noastra:

Sa fim recunoscuti datorita servicilor profesioniste si datorita adaptarilor constate pentru piata din Romania a ofertelor noastre. Astfel sa adaugam valoare serviciilor noastre.

La ce te poti astepta de la noi

Operatiile – Finalizate la timp

Cand vorbim despre aria finantelor intelegem ca un deadline este foarte important de respectat, intelegem ca si o intarziere minora poate periclita lucrurile, am reusit astfel sa ne respectam pe noi insine, respectindu-ne deadline-urile.

Noutati Legislative

  Compania noastra este la curent cu noutatile legislative pe probleme specifice fiecarui client in parte.  

Siguranta alegeri bine facute

Venim in intampinarea clientilor nostri cu raspunsuri financiare profesionale, care corespund fiecarei cerinte prin intermediul diferitelor rapoarte si situatii complexe in domeniul financiar-contabil si fiscal. Astfel puteti fi siguri ca ati ales firma potrivita.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Numarul de telefon

Mesaj

captcha

Introdu codul de mai sus

ro_RORomanian