Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.vrm.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul www.vrm.ro pentru care VRM Consulting (Velarius Consulting SRL ) are calitatea de autor/proprietar/administrator. Website-ul www.vrm.ro va fi denumit generic, in mod individual Site in cele ce urmeaza.

Velarius Consulting SRL este autorul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea Velarius Consulting SRL sau sunt licentiate de Velarius Consulting SRL pentru a fi folosite.

Site-ul este pus la dispozitie vizitatorilor de catre Velarius Consulting SRL, www.vrm.ro pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil”. Nu garantam ca Site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la www.vrm.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, Velarius Consulting SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site.

Velarius Consulting SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. Velarius Consulting SRL nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului. Serviciile si produsele prezentate pe Site-uri nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ.

Pentru a primi oferta de servicii din partea Velarius Consulting SRL, trimiteti-ne un e-mail pe office (arond) vrm.ro, sau contactati-ne la numerele de telefon afisate in pagina de Contact. Velarius Consulting SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.vrm.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate sau Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Velarius Consulting cunoaste si respecta legislatia GDPR. Pentru detalii click aici.

Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Dreptul de retragere si exceptiile de la acest drept
Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.Exceptii:Potrivit prevederilor art.16 din OG 34/2014 nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse (extras):
– Software, licente desigilate (Sisteme de operare, aplicatii, antivirusi etc.), jocuri desigilate, extensii de garantie desigilate;
– Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului.

Pretul pentru serviciile oferite de vrm.ro : Pretul final platit de Client este format din pretul serviciului – pret scutit de TVA. Preturile serviciilor sunt detaliate pe site aici sau aici. Preturile pot varia in functie de complexitatea cererii dvs.

 

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Numarul de telefon

Mesaj

captcha

Introdu codul de mai sus

ro_RORomanian