Intrare in posesie a serviciilor

Politica de Intrare in posesie a serviciile
1.1. Serviciile puse la dispozitie de Companie consta in servicii de consultata financiar-contabile porecum si alte servicii pentru firme si companii.

In momentul accesarii website-ului https://www.vrm.ro si al înregistrării prin intermediul plaformei www.vrm.ro, Beneficiarul își va alege serviciul dorit, va fi condus către pagina de plată (a procesatorului de plăți digitale NETOPIA Payments), după plată își crează un cont, își setează parola și va putea accesa integral produsul Companiei pentru care a optat. Produsele Companiei reprezintă asistenta finciar-contabila precum si alte servicii pentru firme si companii care sunt prezentate in partea de servicii, pentru care Beneficiarii și/sau reprezentanții legali ai acestora își dau acordul expres și înțeleg că nu se rambursează sumele plătite, livrarea serviciile incepe cu executare integrală la momentul efectuării plății.

1.2. Datele de logare trebuie păstrate de Beneficiar în condiții de siguranță și fără a fi comunicate altor persoane, acesta fiind responsabilitatea exclusivă Beneficiarului.

1.3. Compania nu este responsabilă pentru utilizarea abuzivă a datelor de logare ale unui Beneficiar.

1.4. Livrarea serviciilor prezentate in cadrul website-ului https://vrm.ro/ se face online, prin asistenta telefonica/ prin e-mail/ etc catre Beneficiar

1.5. Intrarea in posesia serviciilor achizitionate de catre Beneficiar din cadrul website-ului https://www.vrm.ro se face instant, odata cu confirmarea platii efectuata prin intermediul procesatorului de plati.

Compania nu este responsabilă pentru lipsa fondurilor necesare pentru achizitia serviciilor de pe prezentul website, din conturile Beneficiarului si nici a intarzierilor de intrare a posesie a serviciilor cauzate de acest incidient.

Intrarea in posesie a serviciilor achizitionate de catre Beneficiar se face doar dupa contactare prin telefon a firmei, un formular de contact si un nr. de telefon fiind prezente pe site www.vrm.ro,

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Numarul de telefon

Mesaj

captcha

Introdu codul de mai sus

ro_RORomanian