INFIINTARE FIRME

Asistenta si consultanta pentru inceperea unei afaceri

Te gandesti sa incepi o afacere dar nu stii de unde sa incepi? Te intrebi care sunt pasii care trebuie urmati pentru a avea o afacere? Ai nevoie de un consultant care sa te asiste la fiecare pas in realizarea firmei? Noi respectam si apreciem curajul de a incepe in aceste vremuri o afacere. Scapa de toate aceste intrebari si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de toate detalile infintarii firmei tale.

PFA sau SRL ? Amandoua au nenumarate avantaje. Platitor de TVA sau nu ? La fel, amandoua au avantaje. Microintreprindere ( 1, 3 % impozit) sau platitor de Impozit pe profit (16 %).

Inainte de infiintare trebuie sa apelati la noi sa va oferim varianta optima pentru dvs.

Preturile le gasesti in sectiunea „tarife

Analizam piata

Consultanta privind oportunitatea inceperii unei afaceri Inca de la inceput analizam ideea dumneavoastra si studiem piata, va oferim studiul de caz in care sunt prezentate elemente decisive pentru succesul viitoarei dvs. firme (clientii, concurenta, oportunitatiile etc).

Consultanta inregistrare fiscala

Odata intelese oportunitatiile si riscurile, urmeaza etapa de consulanta cu privire la procedurile si documentele necesare pentru inregistrarea fiscala. Noi respectam si apreciem curajul de a incepe in aceste vremuri o afacere. Scapa de toate aceste intrebari si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de toate detalile creari firmei.

Inregistrarea efectiva a companiei

Inregistrare de societati comerciale, P.F.A. Odata ce toate criteriile sunt indeplinite trecem la inregistrarea in sine a societatii comerciale sau a PFA-ului. Rapid si fara nervi. Avem nevoie doar de o procura si de actele necesare scanate si trimse prin e-mail.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Numarul de telefon

Mesaj

captcha

Introdu codul de mai sus

ro_RORomanian